0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Butikk

Non-Stop Dogwear Amundsen Kløv til hund

kr2,149.00 Inkl. mva

Non-Stop Dogwear Amundsen Kløv til hund. Amundsen kløven er en ergonomisk, avansert kløv til hund. Den har en meget god passform og en utmerket kvalitet, hvilket gjør den behagelig for hunden å bære. Kløven er justerbar rundt hals og kropp, og har en brystplate under for å bedre stabilitet og komfort for hunden. Gode justeringsmuligheter, stort pakkvolum og smarte løsninger gir et godt utgangspunkt for mange fine opplevelser sammen.

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , , , Stikkord: , , , ,
non stop dogwear

Beskrivelse

Non-Stop Dogwear Amundsen Kløv til hund

For at du og hunden din skal få maksimalt utbytte av turen har vi laget en solid, funksjonell og brukervennlig kløv. Amundsen pack er brukt på flere ekspedisjoner, blant annet Norge og Svalbard på langs. Amundsen pack har to store poser med rulleåpning (glidelås for størrelsene XXS og XS). Posene er forsterket med kraftig aramidfiber-stoff for å tåle kontakt med kvister og steiner. Over kløvposene er det et lokk i ripstop som også beskytter innholdet mot regn. Lokket har to lommer med glidelås for småting du trenger enkel tilgang til, samt et gjennomsiktig vindu på toppen for kompass eller kontaktinformasjon. Bak er det en løkke med glidende festepunkt til kobbel.

Kløven er utviklet for at hunden skal ha god bærekomfort, men for en optimal opplevelse er det viktig å stille inn og pakke kløven riktig. Kløvposene er utformet for at den tyngste vekten skal bæres over hundens skuldre. Stroppen mellom kløvposene justeres slik at kløven ikke forstyrrer hundens albuer. Kløven er justerbar og godt polstret rundt hals for å tilpasses hundens størrelse og fordele belastningen. En bred brystplate under hjelper hunden å holde kløven stabil og komfortabel.

Amundsen pack er grå og svart med refleks. Kløven er tilgjengelig i størrelse XXS – XL.

Størrelse XXS XS S M L XL XXL
Bredde (albue til albue målt over rygg) 52-56 cm 56-60 cm 60-64 cm 64-68 cm 68-74 cm 74-82 cm 82-94 cm

STØRRELSER M/RASEEKSEMPLER:

S – Border collie
– Bredde: 66 cm
– Kiloanvisning: 15 – 28 kg

M – Setter, labrador retriever, golden retriever
– Bredde: 69 cm
– Kiloanvisning: 24 – 35 kg

L – German shepherd, Ridgeback
– Bredde: 74
– Kiloanvisning: 30 – 40 kg

XL– Alaskan malamute
– Bredde: 83 cm
– Kiloanvisning: 38+ kg

Når kløven er ferdig tilpasset kan den enkelt tas av og på ved å bruke klipsene som sitter på brystplaten. Festet for kobbel er lagd «vandrende» slik at et skjevt trekk ikke skal forstyrre kløvens posisjon på hunden. Kløven har god lagringsplass, og er lagd med vannavvisende og solid stoff.

Video

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Medium, Small, XL, Large

Brand

Non-Stop Dogwear

non stop dogwear

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)