0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.
Butikk

Canelana HOTHANDS Pulsvarmere Ull

kr299.00 Inkl. mva

Canelana HOTHANDS pulsvarmere er meget varme, lette å ta av og på. Sitter godt. Maskinvask på ullprogram 30 grader med ullvaskemiddel. Tykt, elastisk ullstoff (det samme materialet som vi bruker i FINNMARK stillongs og genser, og sokker). Størrelser: S (liten damehånd), M (middels damehånd, liten herrehånd), L (stor damehånd, middels herrehånd).

Hundekjører Mille Porsild (Alaska) skriver (9. desember 2021): Hør Hør alle hundekørere!! Har du mon fået kolde fingre når du putter potesokker på? Så sikkert som amen i kirken 😉 De her HOTHANDS pulsvarmere er sindsygt gode. Jeg har brugt dem for første gang den sidste måneds tid — det har været koldere end minus 30 C de fleste dage, og jeg kan virkelig sige de gør en KÆMPE forskel. Jeg har brugt pulsvarmere altid siden min første ekspedition men de her er bare helt egen klasse, jeg tror fordi der er så meget luft i dem. Og bonus, de sidder ikke stramt om hånden / tommelfingeren. Du vil ikke fortryde et køb, 100% sikkert.

EAN: 7072972001340EAN: 7072972001340 Varenummer: I/A Kategorier: , , , , , , , , Stikkord:
canelana

Beskrivelse

Canelana HOTHANDS Pulsvarmere Ull

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Medium, Small, Large

Brand

Canelana

Canelana er en norsk produsent som ønsker å være et trendsettende merke og markedets førstevalg i ullprodukter til hunder og deres eiere. Ull varmer selv om den er våt, ull puster og ull isolerer.
canelana
Typiske produkter og bestselgere er ulldekken, ullsenger og ulljakker til folk. Ull er et naturprodukt (i motsetning til polyester/fleece). Med Canelana på kroppen holder dere varmen selv om det er kaldt, både du og hunden din. Vi designer i Norge og syr i Polen. Polen er et EU-land og alle forhold i produksjonsbedriftene er underlagt EU-regler.

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)