Plaqueoff Animal, Tannstein fjerner, 3 størrelser

kr269.00kr999.00 Inkl. mva

EAN: N/A Varenummer: I/A Kategori: Stikkord: , , , , ,
proden plaque off

Beskrivelse

Plaqueoff Animal, Tannstein fjerner, 3 størrelser

Hva er PlaqueOff®?

ProDen PlaqueOff Animal (for dyr) og Human (for mennesker) er et kosttilskudd tilberedt fra et spesielt utvalgt og klinisk testet iskremsalg, behandlet, tørket og malt til forskjellige kornstørrelser og deretter fylt i kapsler for mennesker og i bokser for dyr. Den har evne til å påvirke og fjerne munbakterier slik at tartaren blir porøs, løsner seg selv eller fjerner lett ved normal tannbørste.

Siden orale bakterier er årsaken til dårlig ånde, vil PlaqueOff også redusere dårlig ånde. Hvis tannsteinen ikke fjernes, har du stor risiko for blødende avføring og tap av tenner. PlaqueOff har ingen lokal effekt, men systemisk. Via fordøyelsen tas ingrediensene opp i blodet og deretter tilsettes spyttet til en sammensetning som bidrar til å forhindre at nye belegg fester seg til tennene. Det er kjent at sammensetningen av spytt kan bidra til å bremse bakteriene som gir problemer og tannstein.

Oppdaget av en svensk tannlege

For noen år siden hadde tannlegen Sune Wikner en pasient på mottaket som ble jevnlig behandlet for tannstein. Pasienten bor i Spania, men oppsøker sin svenske tannlege. Etter det første besøket siden Spania la Sune Wikner merke til noe rart – pasienten hadde ingen tenner. Etter å ha spurt pasienten om kostholdet hans, gjorde Wikner den oppsiktsvekkende oppdagelsen – det var en spesiell alge i den spanske salaten som pasienten regelmessig hadde.
Etter mange tester kom Sune Wikner frem til oppskriften på «kuren». Oppdagelsen førte til det patenterte produktet ProDen PlaqueOff®, som er tilgjengelig for både mennesker og dyr.

Testet på mennesker

ProDen PlaqueOff®, som regelmessig brukes av tusenvis av mennesker i Sverige og flere andre land, er forgjengeren til ProDen PlaqueOff® Animal.

ProDen PlaqueOff® er et produkt som, for en gangs skyld, først har blitt testet på mennesker!

Dosering

Hund under 10 kg og katt: 1/2 – 1 mått * / dag

Hund 10-25 kg: 1 – 2 mått / dag

Hund over 25 kg: 2 mått / dag

* mått, tilsvarende en halvt kryddmått, følger med i pakningen.

Begynn med en mindre dose, slik at dyret blir vant til smaken og deretter øker til anbefalt dose. Blandas jeg, eller strös på maten. Hvor raskt de dårlige andedräktene og tannlegen kan variere med forskjellige dyr. Hunder er svært forskjellige, og noen ganger er det behov for flere doser enn anbefalt. Opplever ingen effekt etter 2 måneder, kan du øke dosen. Prøv å redusere til normal dose når synbar effekt oppnås.

60g räcker ca 6-12 måneder for katt og liten hund.

180g räcker c: a 9-18 måneder for middels stor hund.

420g räcker ca 21 måneder for stor hund.

PlaqueOff Cat 40g räcker ca: 1 år.

Innehåll

PlaqueOff Animal: Næringsrik plantekvalitet, sjøalger alger D1070 ?. PlaqueOff Cat: Inneholder ølgjær. Uten tilsatt sukker, konserveringsmidler eller fargestoffer. Registrert hos det svenske jordbruksverket. Algen er godkjent av WHO (FNs Verdens helseorganisasjon), FDA (USAs Food and Drug Administration) og FAO (FNs mat- og landbruksorganisasjon). Bestemt som GRAS (generelt anerkjent som trygt).

Det er ingen kjente bivirkninger, men noen dyr kan reagere med løs mage. Det avhjelpes enkelt ved å redusere dosen og deretter øke gradvis.

Ikke testet på bærbare eller dyktige tisper. Derfor anbefaler vi at du avstår fra ProDen PlaqueOff Animal i denne perioden.

Forpakningsstørrelser: 60 g, 180 g og 420 g.

Oppbevaring

Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Tilleggsinformasjon

Størrelser Plaqueoff

180 gram, 420 gram, 60 gram

Brand

PlaqueOff

proden plaque off

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Be the first to write a review
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)