0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Butikk

Adaptil Beroligende Feromoner Halsbånd

kr549.00 Inkl. mva

Adaptil Beroligende Feromoner Halsbånd

Halsbåndet med feromoner som virker beroligende på hunden. Brukes alternativt til nervøse/angst hunder når man er utenfor hjemmet.

Feromonhalsbåndet gjør hunden rolig og trygg. Trygghetsfølelsen får hunden til å reagere mindre på ukjente ting og i nye situasjoner som kan forårsake stress. Hunden reagerer mindre på kinaputter og fyrverkerier da terskelen for hva som oppleves som skremmende forhøyes. Adaptilhalsbåndet kan med hell brukes i følgende situasjoner:

  • Redsel for kinaputter og fyrverkerier
  • Redsel og uro utendørs
  • I valpens sosialiseringsperiode (2-4 måneder gammel)
  • Reisesyke eller stress i samband med transport
  • Veterinærbesøk eller innleggelse på dyreklinikk
  • Separasjonsrelaterte problemer
  • Ved flytting eller andre nye miljøer
EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , Stikkord: , , , , , ,
adaptil

Beskrivelse

Adaptil Beroligende Feromoner Halsbånd

Fest halsbåndet rundt hundens hals. Del pelsen og stram så til slik at halsbåndet ligger mot huden, dog ikke for stramt. Ha rundt 5 cm til overs og klipp av overflødig lengde. Halsbåndet skal være på hunden døgnet rundt. På valper, juster halsbåndet ved behov slik at det tilpasses når den vokser.. Effekten varer i ca. fire uker.

Adaptil inneholder syntetisk skapte feromoner som tilsvarer de feromoner som tispen utsondrer etter valping. Dette gjør at hunden ubevisst opplever trygghet, noe som bidrar til at hunden ikke blir stresset og våger undersøke sin nye omgivelse. Ved at Adaptil etterligner tispens feromoner fungerer produktene beroligende for hunden og gir en grunnleggende trygghet.

Adaptil kan brukes til både voksne hunder og valper i alle tenkelige situasjoner som kan gjøre hunden redd, stresset eller usikker. Når hunden skal oppholde seg i nye miljøer som for eksempel hundepensjonat eller et nytt hus og på nyttårsaften når hunden er redd for kinaputter og raketter kan feromonene hjelpe til med å berolige hunden. For stadig usikre eller utrygge hunder kan det med fordel brukes Adaptil i forebyggende hensikt jevnlig. Det anbefales også å brukes til valper i sosialiseringsperioden når valpen er mellom 2-4 måneder gammel og akkurat har reist fra mammaen og søsknene sine.

Halsbåndet inneholder hundens beroligende feromon, DAP 2,5 % og er laget av polyvinylklorid (pvc). Halsbåndet pakkes i aluminiumsblister.

Størrelse 40 cm, til valper og hunder med en halsomkrets på opp til 37,5 cm.
Størrelse 70 cm til større hunder. Kan klippes til riktig størrelse.

Tilleggsinformasjon

Størrelse Cm

L 70 CM, S 45 CM

Brand

Adaptil

adaptil
adaptil

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)

Du liker kanskje også…