0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Butikk

Trikem Working Dog Max GLM+ Grønnleppemusling Kosttilskudd Hund

kr319.00 Inkl. mva

Trikem Max GLM+ kosttilskudd til hund er et rent ekstrakt av grønnleppemusling som fremmer normal leddfunksjon. Kan virke smertelindrende, anti-inflammatorisk og bidra til å styrke leddbrusken. Kosttilskuddet har et høyt innhold av glukosaminoglykaner og fettsyrene ETA omega-3 og omega-6. Produsert i Sverige. Kosttilskuddet kan være fordelaktig for blant annet: eldre hunder med begynnende leddstivhet, brukshunder, jakthunder og generelt hunder som trener mye.

EAN: 7394244103553 Varenummer: tro721.2000 Kategorier: , , , ,
trikem sport

Beskrivelse

Trikem Max GLM+ Grønnleppemusling Kosttilskudd Hund

Rent ekstrakt av grønnleppet musling med næringsstoffer for brusk, bindevev, hud og leddvæske. Høyt innhold av glukosaminoglykaner og fettsyrene ETA omega-3 og omega-6. Chondroitin finnes naturlig i ekstrakt fra musling. Utviklet med velsmakende og nyttig probiotiske gjærkultur som stabiliserer tarmkulturen og forbedrer næringsopptaket. Inneholder ikke sukker.

Bruk

Anbefales til yngre hunder i forbindelse med hardere konkurranse- og treningsperioder samt til eldre hunder med begynnende leddstivhet. Daglig 5 ml / 10 kg kroppsvekt. Strøs på maten. Tenk på at den beste beskyttelsen for leddene er veltrente og smidige muskler!

Dosering

Dosering: 5 ml/10 kg. 450 ml.

Brand

Trikem

trikem sport

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Be the first to write a review
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)