Trikem WorkingDog Hyaluron 365 (3 størrelser)

kr429.00kr1,899.00 Inkl. mva

Trikem WorkingDog Hyaluron 365

Kosttilskudd med blant annet hyaluronsyre, glukosamin og MSM som forbedrer hundens bevegelighet og leddfunksjon. Passer for eldre eller hardtarbeidende hunder.

Beskrivelse

Trikem WorkingDog Hyaluron 365

Trikem WorkingDog Hyaluron 365 er et kosttilskudd i flytende form som fremmer bevegelighet og god leddhelse hos hunden din. Tilskuddet kan brukes av eldre hunder som begynner å vise tegn til stivhet, eller av hardtarbeidende hunder med stor belastning på leddene. Tilskuddet kan også brukes forebyggende.

Dette kosttilskuddet inneholder hyaluronsyre, et stoff kroppen selv produserer i naturlig form. Stoffet finnes i hundeleddene og jobber for at støtdempingen skal virke som normalt. Det sørger også for at leddene mottar næring. Økt alder og økt treningsbelastning fører også til økt behov for hyaluronsyre. Derfor er dette et godt tilskudd når du har en eldre hund, eller en hund med en fysisk krevende hverdag.

Når hunden blir eldre, reduseres også dyrets egenproduksjon av hyaluronsyre.

Trikem WorkingDog Hyaluron 365 inneholder i tillegg MSM, som sørger for å fjerne slaggprodukter fra cellene, samtidig som det forbedrer evnen til syreopptak og sørger for effektiv næringsopptak.

Kosttilskuddet inneholder også glukosamin og kundroitinsulfat, som øker oppbygningen og motvirker nedbrytingen av brusk.

Dosering

 

Hundens vekt

 

 

Tilskudd per døgn

 

 

Under 15 kg

 

 

10 ml

 

 

16–30 kg

 

 

15 ml

 

 

31–45 kg

 

 

20 ml

 

 

Over 45 kg

 

 

25 ml

 

 

15 ml = 1 ss

5 ml = 1 ts

Husk at kosttilskudd ikke kan erstatte veterinærbehandling eller et balansert kosthold. Kontakt veterinæren hvis du er usikker på hva som er best for ditt dyr.

Ingredienser

Vann, Glycerin, Glukosaminsulfat-kcl, Chondroitin sulphate, Methylsulfonylmethane (MSM), Natriumhyaluronate

Næringsinnhold

Råprotein 1,84%, Plantefibre <0,5%, Råolje – fett <0,10%, Råaske 1,87%, Kalsium 100 mg/kg, Natrium 760 mg/kg, Fosfor <100 mg/kg, Vanninnhold 93,3%

Tilsatte næringsstoffer

Glukosamin 56000 mg, MSM 92500 mg, Chondroitinsulfat 5000 mg, Hyaluronsyre 1000 mg, Tilsetningsstoffer: Konserveringsmiddel

Tilleggsinformasjon

Størrelse

1 liter, 3 Liter, 500 ml

  Submitted Successfully

  We will respond soon

  No FAQ Found

  Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

  Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

  + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

  Customer Reviews

  Based on 2 reviews
  100%
  (2)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  0%
  (0)
  E
  Emma L.
  Godt for leddhelsen

  Bruker denne til to av mine golden retrievere: en senior på snart 12 år og en hardtarbeidende brukshund i sin beste alder. Opplever at den fungerer godt. Senioren er sprek for alderen selv om han har mild HD.

  E
  Emma L.
  Godt for leddhelsen

  Bruker denne til to av mine golden retrievere: en senior på snart 12 år og en hardtarbeidende brukshund i sin beste alder. Opplever at den fungerer godt. Senioren er sprek for alderen selv om han har mild HD.