0 kr0.00

Handlevogn

Ingen produkter i handlekurven.

Butikk

Canelana Hundetreningsbelte “Skjørt”

kr698.00 Inkl. mva

Canelana Hundetreningsbelte med stor gjennomgående lomme bak, to utenpåsydde lommer foran, 2 glidelåslommer på innsiden foran til nøkler, mobil o.l. Hundetreningsbeltet har stramming i livet. Str. XS, S, M og L. Sort bevernylon. D-kroker i sidene (2, en på hver side), 1 karabinkrok.

canelana

Beskrivelse

Canelana Hundetreningsbelte “Skjørt”

Mål – omkrets –  når beltet er dratt HELT UT:
XS: 90 cm
S: 100 cm
M: 110 cm
L: 120 cm

Treningsbelte med stor gjennomgående lomme bak to utenpåsydde lommer foran, 2 glidelåslommer på innsiden foran til nøkler, mobil o.l. Stramming i livet. Str. XS, S, M og L. Sort bevernylon. D-kroker i sidene (2, en på hver side), 1 karabinkrok.

Mål – omkrets –  når beltet er dratt HELT UT: XS: 90 cm, S: 100 cm, M: 110 cm, L: 120 cm

Plass til godbiter, hundeposer, treningseffekter og kanskje en drikkeflaske.

Mange bruksområder, og ikke bare til hundetrening. Praktisk når du skal ha ting med deg, uansett hva du skal. Eksempler: hundekjørere bruker beltet til potesokker, til diverse utstyr på fisketur, til rosesaks og andre hageredskaper når du holder på i hagen. Canelana hundeførerjakke er praktisk tilbehør.

 

Tilleggsinformasjon

Størrelse

L, M, S, XS

Brand

Canelana

Canelana er en norsk produsent som ønsker å være et trendsettende merke og markedets førstevalg i ullprodukter til hunder og deres eiere. Ull varmer selv om den er våt, ull puster og ull isolerer.
canelana

No FAQ Found

Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

+ = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

Customer Reviews

Based on 4 reviews
100%
(4)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
I
Inger
Fantastisk

Elsker dette treningsskjørtet. Det har gjort treningen enklere, turene enklere og hverdagen enklere!! Praktisk og har plass til alt man trenger.

S
Solveig

Veldig praktisk. Behagelig med god strikk. Stor i størrelsen, men heldigvis mulighet til å stramme inn ekstra bak.

A
Andrine Olander

Så praktisk å bruke Narvik trener

A
Anne Margrethe Vikeså Solvang
Canelana hundetrenings skjørt

Et av de beste kjøpene jeg har gjort så langt etter jeg fikk meg hund. Beltet/skjørtet er superpraktisk med kroker og spenner og plass til det meste jeg trenger til hundetreningen. I tillegg til oppbevaringslomme bak, er lommene fremme på belter ypperlig laget slik at jg lett kommer til godbiter og annet. Jeg bruker det hver dag, både i nærområdet v fullt treningsopplegg, Mn også ved lengre turer i fjellet der jg trener mest innkalling og kontakt og en og annen apportering inn i mellom. Jeg har en stor vest som også rommer mye, men foretrekker beltet helt klart. Lett å ta med seg i bil, tar liten plass, kan bruke vanlige "pustende" fjelljakker etc uten at det blir klamt som gjerne en vest vil bli. Tommel helt klart opp for dette produktet.