DGS Repelz It-pute

kr539.00kr1,599.00 Inkl. mva

DGS Repelz It-pute

Produktfordeler for DGS Repelz-It Pute, Cotton Canvas Sleeper Cushion:

  • Repelz-It teknologi: Avansert Nano-beskyttelse som avviser smuss, flekker, lukt, bakterier og sopp.
  • Beskytter møbler og bilseter: Forhindrer uønsket hår, smuss, og slobber fra å sette seg fast.
  • Komfortabel: Tykk polstring som gir overlegen støtte og komfort for hunden.
  • Holdbar: Håndsydd med dobbel søm og høykvalitets bomull, sikrer lang levetid.
  • Koselig design: Myk fleece kombinert med quiltet mønster på bomullscanvas.
  • Lett å rengjøre: Maskinvaskbar, tåler tørketrommel og varmebehandling for å revitalisere Repelz-It teknologien.
  • 3 års garanti: Dekker produksjonsfeil.

Beskrivelse

DGS Repelz It-pute

DGS Repelz-It Pute, Cotton Canvas Sleeper Cushion – En revolusjonerende pute for din hunds komfort og ditt hjem

Gi kjæledyret ditt det ultimate komfortnivået samtidig som du beskytter dine møbler og bilseter med DGS Repelz-It Pute, Cotton Canvas Sleeper Cushion. Denne puten er designet med avansert teknologi for å opprettholde både renslighet og hygiene, samtidig som den gir overlegen støtte og komfort for hunden din. Perfekt til bruk hvor som helst i hjemmet, på reiser eller i bilen, er denne pute virkelig et uunnværlig tilskudd til ethvert kjæledyrsutstyr.

Hva gjør DGS Repelz-It Puten så unik?

Den viktigste funksjonen som skiller DGS Repelz-It Pute fra andre hundeputer på markedet er dens integrerte Repelz-It-teknologi, som kombinerer nano-beskyttelse med bakteriostatisk teknologi. Dette betyr at puten aktivt avviser smuss, flekker, hår, lukt, bakterier og til og med sopp. Uansett hvor mye hunden din ruller seg, leker eller søler, forblir puten renere mye lenger enn vanlige puter. Dette holder både hunden din sunn og omgivelsene fri for ubehagelige lukter og skitt.

Repelz-It teknologi – Hvordan fungerer det?

Repelz-It-teknologien er en avansert form for Nano Protection der mikroskopiske partikler integreres i stoffets fibre. Disse partiklene danner en beskyttende barriere som hindrer væsker, oljer og bakterier fra å trenge inn i stoffet. I tillegg har puten en bakteriostatisk funksjon, som aktivt hemmer veksten av bakterier og sopp, noe som minimerer risikoen for lukt og allergener. Dette gir hunden din en sunn og trygg overflate å hvile på, samtidig som du slipper å bekymre deg for uønskede bakterier eller vond lukt.

Komfort og støtte for hunden din

Med sin tykke polstring gir DGS Repelz-It Pute en utrolig komfortabel og støttende overflate for hunden din å ligge på. Den kan brukes hvor som helst – i hundesengen, i buret, på møbler eller i bilen. Den quiltede designen på den ene siden gir en stilig og moderne look, samtidig som bomullscanvas-stoffet er slitesterkt og holdbart. På den andre siden er det et lag med nano-fleece, som gir ekstra mykhet og varme for hunden din.

Robust kvalitet – laget for å vare

Denne puten er laget med håndsydd dobbel søm og bomull med høyt trådantall for å sikre holdbarhet. Stoffet er av upholstery-grade kvalitet, noe som betyr at det er designet for å tåle daglig slitasje fra aktive hunder, samtidig som det opprettholder en stilfull fremtoning. Enten du har en liten eller stor hund, vil DGS Repelz-It Pute gi den nødvendige støtten og komforten, og samtidig holde seg i topp stand over tid.

Multifunksjonell bruk

Puten kan brukes i flere miljøer – den er ideell for å beskytte dine møbler, bilseter eller andre områder hvor du ønsker å forhindre uønsket smuss og hår. Den er også ypperlig for bruk i hundens seng eller bur, hvor det er behov for både komfort og hygiene.

Enkel rengjøring og vedlikehold

Selv med Repelz-It-teknologien, er puten enkel å rengjøre når det trengs. Den er maskinvaskbar på skånsom syklus med varmt vann og kan tørkes i tørketrommel på høy varme. Ironing (stryking) anbefales etter vask, da dette hjelper med å revitalisere Repelz-It-teknologien for maksimal effektivitet i å avvise væsker og oljer. Dette betyr at puten ikke bare er enkel å rengjøre, men også holder seg i god stand over tid.

Ekstra fordeler:

  • 3-års garanti: DGS Repelz-It Puten kommer med en 3-års garanti som dekker eventuelle produksjonsfeil, noe som gir deg ekstra trygghet ved kjøp.
  • Bærekraftig: Med sin langvarige design og holdbare materiale bidrar denne puten til å redusere behovet for hyppig utskiftning, noe som gjør den til et mer miljøvennlig valg.
  • Høyest mulig komfort: Den tykke polstringen og det myke fleece-laget gjør at hunden din kan nyte lange hvileperioder, mens du kan være trygg på at den får den beste støtten for sine ledd og muskler.

Oppsummering

DGS Repelz-It Pute, Cotton Canvas Sleeper Cushion er ikke bare en vanlig hundepute – det er en komplett løsning for både hundens komfort og ditt hjems hygiene. Med sin avanserte Repelz-It-teknologi, slitesterke konstruksjon og en utrolig komfortabel design, gir denne puten den perfekte balansen mellom funksjonalitet, hygiene og luksus for både deg og din firbente venn.

Hvis du ønsker det beste for hunden din – samtidig som du beskytter møbler og bil – er DGS Repelz-It Pute det perfekte valget!

Tilleggsinformasjon

Størrelse

38×51 cm, 48×61 cm, 53×76 cm, 58×91 cm, 71×106 cm, 76×122 cm

Farge

Blå-grønn, Grå-blå

Brand

DGS Pet Products

Dog Gone Smart

    Submitted Successfully

    We will respond soon

    Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

    Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

    Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

    + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.