↓ 47%

Unisex Gamedog hettegenser med sjalkrage

Opprinnelig pris var: kr999.00.Nåværende pris er: kr529.00. Inkl. mva

Unisex Gamedog hettegenser med sjalkrage

Når lufteturen og treningen er på sitt kaldeste, må man sørge for å holde hele kroppen varm. Hettegenseren med sjalkrage sørger for å dekke til alt mellom hoften og halsen.

  • Lommer foran
  • Lommer bak på ryggen
  • Varm og god genser
  • ekstra høy krage
EAN: N/A Varenummer: I/A Kategorier: , , , Stikkord:

Beskrivelse

Unisex Gamedog hettegenser med sjalkrage

Gamedog Unisex Hettegenser med Sjalkrage – Perfekt for Kald Vær og Aktive Hundeturer

Produktbeskrivelse:
Når det kommer til hundetrening og lufteturer på kalde høst-, vinter- og vårdager, er Gamedog Unisex Hettegenser med sjalkrage den ideelle løsningen for både komfort og funksjonalitet. Denne genseren er designet for å holde deg varm under selv de kaldeste forhold, samtidig som den gir deg de praktiske funksjonene du trenger for en aktiv hverdag med hunden. Med en stofftetthet på 275 g/m², er denne hettegenseren laget for å gi maksimal varme og slitestyrke uten å gå på kompromiss med komforten.

Nøkkelfordeler:

  • Sjalkrage for ekstra varme: Den store sjalkragen gir ekstra beskyttelse rundt halsen og nakken, og sørger for at kulden ikke sniker seg inn når du er ute på tur eller trener med hunden din.
  • Doble lommer – foran og bak: Praktiske sidelommer på magen foran for rask tilgang til viktige gjenstander som godbiter, mobil eller nøkler, samt en unik lomme på ryggen som gir plass til større hundeutstyr som leker, bånd eller til og med poser. Dette gir en fleksibilitet som er sjelden i tradisjonelle hettegensere.
  • Høy stofftetthet (275 g/m²): Med en tykk og tett stoffblanding er genseren perfekt for kjølige dager. Stoffet er både mykt og slitesterkt, noe som gjør den ideell for utendørs aktiviteter.
  • Kombinasjon av komfort og stil: Laget av 80 % bomull og 20 % polyester, gir den myke bomullsblandingen komfort og pusteevne, mens polyesteret sikrer holdbarhet og at genseren beholder formen gjennom tid og bruk. (Lyngbeige varianten består av 70 % bomull og 30 % polyester).
  • Kremfarget snor med spiss: For en ekstra stilig detalj er genseren utstyrt med en dekorativ, kremfarget snor med spiss, som gir et moderne preg på det funksjonelle designet.
  • Optimal passform: Unisex-design som passer perfekt til både menn og kvinner, og tilgjengelig i flere størrelser for å sikre god komfort og fleksibilitet.

Perfekt for Kalde Dager:
Gamedog Unisex Hettegenser med sjalkrage er spesielt utviklet for aktiviteter utendørs i kjøligere værforhold. Stoffets høye tetthet gir deg beskyttelse mot kulden uten å bli tung eller klumpete, og den ekstra store sjalkragen fungerer som en naturlig buff for å holde varmen inne. Dette gjør genseren ideell for de kjølige høst- og vårdagene, samt som et ekstra lag under jakker på de kaldeste vinterdagene.

Funksjonalitet til Hundeeiere:
Denne genseren er skreddersydd for aktive hundeeiere som trenger enkel tilgang til utstyr mens de er på farten. De praktiske lommene foran gir deg rask tilgang til nødvendige gjenstander, som godbiter eller treningsutstyr, mens den innovative lommen bak gjør det mulig å oppbevare større ting som bånd eller leker uten at det blir klumpete. Dette gjør genseren ikke bare stilfull, men også ekstremt funksjonell i hundetreningssammenheng.

Detaljer:

  • Materiale: 80 % bomull, 20 % polyester (lyngbeige: 70 % bomull, 30 % polyester)
  • Stofftetthet: 275 g/m²
  • Tilgjengelige størrelser: Unisex-design, tilgjengelig i flere størrelser.
  • Fargevalg: Klassiske og nøytrale farger som passer til enhver stil.
  • Snor: Kremfarget snor med spiss for ekstra stilfull detalj.

Bruksområder:

  • Hundetrening: Ideell for lufteturer og treningsøkter utendørs, hvor varme og bevegelsesfrihet er nødvendig.
  • Hverdag og fritid: Komfortabel og stilren nok til å brukes til daglig, selv utenom trening.
  • Utendørsaktiviteter: Passer perfekt til turer, camping eller andre aktiviteter der komfort, varme og funksjonalitet er nødvendig.

Oppsummering:
Gamedog Unisex Hettegenser med sjalkrage er designet med både komfort og funksjonalitet i tankene. Den er laget for å gi deg all den varmen du trenger på kalde dager, samtidig som den tilbyr praktiske løsninger for å oppbevare hundeutstyr. Med dens høye stofftetthet og slitesterke materialer, kombinert med smarte designdetaljer som sjalkragen og de ekstra lommene, er dette et uunnværlig plagg for alle hundeeiere som er ute etter en kombinasjon av stil, funksjon og komfort.

Passform: Normal i størrelsen

Finn riktig størrelse:
Sammenlikne opplysningene med et produkt du allerede har. Legg plagget flatt på gulvet for å måle det.

A – Lengde i cm
B – Bredde i cm
C – Lengde i cm

Størrelse A (cm) B (cm) C (cm)
XS 65.0 47.0 58.0
S 68.0 50.0 60.0
M 71.0 53.0 62.0
L 74.0 56.0 64.0
XL 76.0 60.0 66.0
XXL 78.0 64.0 68.0

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Medium, Small, Large, XLarge, XXL

Brand

Gamedog

    Submitted Successfully

    We will respond soon

    Vi fant ingen spørsmål, du må gjerne send inn hva du lurer på.

    Skriv ditt spørsmål om dette produktet.

    Du vil motta en e-postmelding når ditt spørsmål er besvart/oppdatert.

    + = Svar noe her, slik at vi vet det er du og ikke spam robot.

    Customer Reviews

    Be the first to write a review
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)
    0%
    (0)