0 kr0.00

PetRun tredemølle

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.

Fordelen med tredemølle

Din hund er din beste venn, og man setter vel ikke igjen gode venner på en tredemølle?
Hvis du virkelig elsker din hund kan det være den beste gaven du gir den og få legge bak seg noen kilometer på en Petrun tredemølle!

Mange rehabiliteringssentre bruker tredemøller for å hjelpe å rehabilitere skadde hunder. Man lar hunden gjenoppbygge muskelmasse og få styrket leddbånd på gode tredemøller med skånsomme løpebånd. 

spesifikasjoner Petrun, tropehagen.no

Selv om hunden ikke er skadet, er tredemølle fremdeles mykere for leddene enn å løpe på fortauet. Petrun tredemøller er i tillegg tilpasset ulike hunder slik at velger du rett tredemølle, så kan hunden løpe normalt.

Akkurat som for mennesker tvinger en tredemølle din hund til å fortsette å bevege seg. Du opplever ikke at hunden stopper for å lukte i veikanten slik man ofte gjør på jogge og sykkelturer med hund. Og etter kort tid vil hunden elske tredemøllen. 
De fleste hunder trenger trening, mye trening. Jo mer trening du gir den, jo mer vil den ha.

Tredemøller er spesielt bra i perioden med båndtvang, da er det mange hunder som ikke får brukt seg-ikke får ut energien.
I stor grad overfører vi egen livsstil til dyrene våre, og overvekt er et av de største problemene til moderne hunder, og livsstilssykdommer som diabetes og skjelettsykdommer er utbredt.